UNDERHOLDNING MED KANT arrangerer skræddersyet underholdning til privatfester. Underholdning inspireret af “Gintberg På Kanten”.

HVAD ER DET?
En professionel skuespiller kommer undercover ud til jeres fest og laver sjov med både festens hovedperson og gæsterne.
Før festen får skuespilleren informationer om vedkommende, der skal laves sjov med. Skuespilleren laver så et unikt show til jer om hovedpersonen. Der vil være også indslag for alle, så der er underholdning for alle gæsterne.

VORES DYGTIGE SKUESPILLERE
Vores skuespillere er eksperter i at lave personlig underholdning om fx. fødselaren, konfirmanten, brudgommen, sølvbrudeparret, jubilaren m.v.
Skuespilleren tager kærligt, men ærligt fat om hovedpersonen(erne) og leverer et hylemorsomt underholdningsindslag, som I aldrig vil glemme.
Flere af dem har været Danmarks mestre i teatersport.

DET SKER TIL FESTEN
Skuespilleren kommer til festen i undercover fx. hemmelig gæst, fotograf, tjener, rengøringsassistent, pizzabud m.v. I aftaler hvilken rolle med skuespilleren.
Før show snakker skuespilleren med gæsterne, hvor han indsamler det nyeste sladder og bruger det i showet. Der også laves sjov med gæsterne.
Selve showet varer typisk 30 – 40 min. afhængig af gæsternes medvirken.

ER DER UBEHAGELIGHEDER?
Vores skuespillere er udfordrende og provokerende, men meget kærlige!
De går aldrig over grænsen og ingen udsættes for ubehageligheder.

HVORFOR SKAL VI BOOKE?
Fordi det er en “once in a lifetime” oplevelse for både hovedpersonen og gæsterne. Det er super sjov og personlig underholdning – en unik oplevelse I aldrig glemmer.

Få et gratis tilbud

Få et helt uforpligtende og gratis tilbud.
Udfyld formularen, e-mail eller ring til:
+ 45 2671 1949

  UNDERHOLDNINGSINDSLAG

  Undercover fotograf Finn Nielsen

  Fotografen er professionel skuespiller og får igen festen masser af info om personen der skal laves show om og sjov med.

  Undercover med Kasper Nielsen

  Kasper Nielsen er professionel improvisations skuespiller. Han kan komme som mange forskellige undercover roller fx. gæst, fotograf, tjener, kikset underholdning mv.

  Den hemmelige gæst

  En skuespiller er festens hemmelige gæst og laver et hylemorsomt show om hovedpersonen og flere af gæsterne.

  VIDEO

  Se skuespiller underholde som hemmelig gæst til en oktoberfest.

  Vores kunder er ret vilde med vores underholdning:)

  Han var meget professionel, velforberedt, gik ikke over stregen.
  Han imponerede alle og gjorde folk målløse.
  Et super vellykket show med masser af energi og overskud.
  Alle sagde, at det var den bedste underholdning, de nogensinde har set.

  Pia AndersenKuhne + Nagel

  Rasmus lavede et show, hvor han ramte spot on med sine jokes om os og om firmaet. Han var ekstremt velforberedt med styr på navne, bordplaceringer og ingen notater. Vi har i særdeleshed fået, hvad vi har betalt for. Alle virksomheder burde give deres medarbejdere den oplevelse at se Rasmus på slap line

  Stine DybdahlDansk Ingeniør Service

  Det var et super godt show. Han havde hele selskabet med og vi grinede så meget at vi måtte tørre øjnene - det var såå godt! Mange kom forbi festudvalget og takkede for et virkelig godt arrangement. Det var jo kun denne ene gang at vores afdeling skulle stå for at arrangere julefrokost, så det var dejligt at få tilkendegivelser på at vores arrangement var godt

  Kirsten NielsonNilfisk