LIS HANSEN er underholdning inspireret af ”Gintberg På Kanten”.

Skuespiller Dorthe Panch tager kærligt, men ærligt fat om jer.
Hun undersøger jer, og kommer helt ud i krogene af jeres organisation og leverer fremragende underholdning til jeres fest, konference eller event – underholdning som handler om jer – med jer i centrum.

Dorthe besøger jer inden festen i rollen som sundhedskonsulent Lis Hansen – bedre kendt i Odense og omegn som Yoga Lis.

Lis brænder passioneret for sundhed og ønsker at alt er i skønneste orden hos de firmaer hun besøger. Lis undersøger jeres virksomhed, snakker med medarbejderne, stiller spørgsmål, prikker til folk og samler masser af information om jer.
Formålet med besøget er at indsamle materiale til at lave et unikt og hylemorsomt show, som handler om jer og de oplevelser med de mennesker, Dorthe har haft på sit besøg på jer.

Showet varer 35 – 40 min. afhængig af publikums interaktion.
Under showet skal I regne med at blive aktiveret med lidt let yoga. Lis er jo yogainstruktør og med jer foran sig er det jo oplagt at booste jeres sundhed lidt:)

Lis Hansen er super sjov og vedkommende underholdning, som rammer hvor underholdning bør – lige i centrum af jer. Showet er udfordrende, provokerende, men går aldrig over grænsen. Der er aldrig medarbejdere, som udsættes for ubehageligheder.

Lis Hansen henvender sig til organisationer, der vil hinanden og ønsker at underholdning skal ramme dybere og kunne mere end traditionel stand- up og musik/komik.

Udfyld formular og modtag et
tilbud på Yoga Lis til jeres fest.

    Indtast denne kode:captcha

    Se Yoga Lis præsentere sig selv