UNDERCOVER MED KASPER NIELSEN er skræddersyet underholdning inspireret af ”Gintberg På Kanten”.
Den professionelle skuespiller Kasper Nielsen har været Danmarksmester i teatersport flere gange og han er ekspert i at lave improviseret underholdning, hvor han improviserer og bruger gæsterne aktivt i sit show.

Kasper besøger jeres firma inden festen, hvor han samler materiale til sit show. Han kommer i en undercoverrolle, som I sammen med Kasper finder på. Kasper kan fx. komme som konsulent, sikkerhedsrådgiver, praktikant, journalist, sundhedscoach eller i en rolle som passer unikt til jeres branche.

Formålet med besøget er at indsamle materiale til at lave et unikt og hylemorsomt show, som handler om jer og Kasper møde med jeres medarbejdere.
På festaftenen varer show Kaspers show 35 – 40 min.

Kasper Nielsen har været skuespiller i diverse tv programmer, bl.a. i TV2 programmet “Stormester”, “Tæt på Sandheden” på DR2 og mere markant som chaufføren, Tue, i “Go Aften Danmark”

Kasper har også deltaget i “Live fra Bremen”, “Hotel Zimmerfrei” (med Specialklassen) og “Klipfiskerne”

UNDERCOVER MED KASPER NIELSEN er super sjov målrettet underholdning, som rammer lige i centrum af jer. Showet er udfordrende, provokerende, men Kasper går aldrig over grænsen og udsætter medarbejdere for ubehageligheder.

Modtag et uforpligtende tilbud
på Kasper Nielsen til jeres event.


    Indtast denne kode:captcha

    Se video med forskellige optrædener af Kasper Nielsen