Kosmonauterne er underholdning i højeste klasse!

Trænger I til at grine lidt af jer selv, så er et show med Kosmonauterne løsningen. Showet tager udgangspunkt i jeres bud, derfor kommer showet til at handle om jer.

Kosmonauternes sketches laves over en fast skabelon, som de har forfinet over de sidste 15 år i over 500 shows. Ofte laver de en sketch ud fra en situation på jeres arbejdsplads. De dykker ned i jeres udfordringer eller bare køen ved kaffemaskinen.

I kender måske teatersport fra TV programmerne ”Rundt på gulvet”, ”Hatten rundt” hvor Niels Olsen, Søren Østergaard & Co. blev styret ud i improviserede sange og sketches. Det er et godt billede på hvad der foregår ved et show med Kosmonauterne.

Kosmonauterne er flere gange kåret som Danmarksmester i Teatersport og er en af de absolut mest succesrige grupper i Danmark

Konferenceunderholdning:

Afslut jeres konferencen med et unikt show, som handler om netop jer og jeres konference.

Kosmonauterne sendes undercover ind på jeres konference som deltagere eller gæster. Her taler de med besøgende, udstillere, arrangører. Formålet er at indsamle materiale til et unikt og hylemorsomt show, som handler om jeres branche.

På bare 2 timer laver de et unikt show, som handler om deres observationer og oplevelser i løbet af dagen.

Showet kan holdes under konferencemiddagen eller I kan blive sendt hjem fra årets konference med et kæmpe grin og et “tak for i år”.

Kosmonauterne er super sjov og intelligent underholdning, som rammer lige i centrum af jer. Showet er udfordrende, provokerende, men går aldrig over grænsen. Ingen udsættes for ubehageligheder.

Få sendt et uforpligtende
tilbud på Kosmonauterne.

    Indtast denne kode:captcha

    Se video med Kosmonauterne