FIRMAET PÅ KLINGEN er skræddersyet underholdning inspireret af ”Gintberg På Kanten”.
Den professionelle skuespiller Rasmus Skovmand tager kærligt, men ærligt fat om jer. Han undersøger jer, og kommer helt ud i krogene af jeres organisation. Målet er hylemorsom underholdning til jeres fest, konference eller event. Underholdning som handler om jer – med jer i centrum.

Rasmus besøger jer inden festen i en undercover rolle. Det kan fx. som konsulent, sikkerhedsrådgiver, praktikant, journalist, sundhedscoach eller en rolle som passer særligt til jeres branche.
Rasmus undersøger jeres virksomhed, snakker med medarbejderne og prikker til folk.
Besøgets formål er at samle materiale til et show om jer og oplevelser, han har haft hos jer.

Showet varer 40 – 45 min. afhængig af publikums interaktion.

Rasmus er specialist i skræddersyet underholdning og situationsbestemt komik.
Han har i mere 20 år arbejdet med improteater og improteknik. Det gør ham lynhurtig i opfattelse, rap i replikken og fantastisk til at huske historier og ansigter. Evner som er fundamentet i Firmaet På Klingen. Rasmus har til en fest lært navne på 90 gæster udenad!

FIRMAET PÅ KLINGEN er sjov og personlig underholdning, som rammer lige i centrum af jer. Showet er udfordrende, provokerende, men der er aldrig medarbejdere, som udsættes for ubehageligheder.

Anbefaling fra Dansk Ingeniør Service.

Vi er en stor ingeniørvirksomhed, og til årets julefrokost bookede vi Firmaet På Klingen og Rasmus til at stå for underholdningen.
Hele processen frem til showet forløb perfekt, og Rasmus var god til at stille de helt rigtige spørgsmål og trække den rette information ud af os.

Forud for showet besøgte han vores tre afdelinger under dække af at være konsulent. Sammen skabte vi den perfekte dækhistorie til Rasmus, og han levede sig så godt ind i rollen, at ingen fattede mistanke.

Til julefrokosten leverede han et show, vi sent vil glemme. Han ramte spot on med alle sine jokes om os som personer og om firmaet, og han var ekstremt velforberedt. Han havde styr på navne, placeringer ved bordene til julefrokosten og ikke mindst havde han ingen notater med sig.

Vores medarbejdere så måbende til i starten, indtil det gik op for dem, hvem Rasmus (aka. konsulenten) i virkeligheden var. Derefter fik lattermusklerne stort set ingen pauser i 30 minutter, og ingen kunne vide sig sikre – heller ikke direktøren.

Vi har i særdeleshed fået, hvad vi har betalt for, og den dag i dag er det stadig noget af det første folk nævner, når snak falder på julefrokosten.
Alle burde give deres medarbejdere oplevelsen at se Rasmus på slap line.

– Stine Friis Dybdal, Dansk IngeniørService A/S

Modtag et uforpligtende
tilbud til jeres event.

    Indtast denne kode:captcha

    Se video fra Nordgroup oktoberfest

    Se video fra Würth kick off