Sune Bjerregaard er den nye ansatte i jeres salgsafdeling – eller en anden afdeling I vælger.

Sune er meget selvsikker, ligefrem og kommer fra Østerbro. Han er frembrusende og kommer helt tæt på folk – for tæt vil nogle nok mene. Men Sune gør det af et godt hjerte for han BRÆNDER for sit arbejde – og gør gerne folk opmærksomme på at han kan sit kram.

Per Barrett-Eriksen er professionel skuespiller og spiller rollen som den meget passionerede og nok lidt for entusiatiske sælger Sune Bjerregaard.

Per er en mester i at indtræde overbevisende i en rolle og virkelig gennemføre den. Per lever professionelt af at undervise i kommunikation.

Med Per vil I opleve en skuespiller som virkelig fører rollen helt til dørs, mens han indsamler materiale og historier om jer. Alt sammen med formålet at sammensætte lave et helt unikt show til jer om jer.

På aftenen er Per med til festen, stadig i rollen som Sune. Han sidder med til bords og bliver jo nok lidt pinlig. Mellem forret og hovedret afsløres det at Per er en skuespiller, når han leverer sit show til jer. Showet varer 30 – 40 min. afhængig af interaktion med gæsterne.

Modtag et uforpligtende tilbud på
Sune Bjerregaard til jeres arrangement.

    Indtast denne kode:captcha