UNDERHOLDNING OM JER...
- Lavet unikt til jer!

UNDERHOLDNING MED KANT er et anderledes bookingbureau.
Vi arrangerer nemlig udelukkende underholdning som skræddersyes og laves helt unikt til den enkelte organisation og deres firmafest, konference, jubilæum, messe mv.

Vi er inspireret af “Gintberg På Kanten” og mener at den bedste underholdning opstår, når det handler om den enkelte organisation, kulturen og de mennesker, der arbejder deri.

Vores underholdning laves altid unikt til det enkelte firma/organisation og handler om dens medarbejdere og kultur. Vi har ingen hyldevarer og ikke 2 show er ens.

Vi bruger de dygtigste professionelle skuespillere, komikere og skuespilsgrupper. Alle er eksperter / specialister i at levere unik, målrettet og skræddersyet underholdning – flere af dem er tidligere Danmarksmestre i teatersport.

De tager pis på jer, kærligt men ærligt. De undersøger jer og kommer helt ud i krogene af jeres organisation og kultur. Resultatet er vedkommende og hylemorsom underholdning, som handler om jer – med jer i centrum.

Som udgangspunkt kommer skuespilleren på besøg hos jer inden festen. Et besøg som varer 3 – 4 timer. Han kommer undercover fx. som en konsulent, sikkerhedsrådgiver, praktikant, journalist, coach, fotograf – I finder en rolle som passer til jer.
Formålet med besøget er at lære jer at kende, at undersøge jer og samle information til showet.

Jeres personlige show leveres til jeres fest, konference, jubilæum. Der hvor I har brug for et godt grin og personlig underholdning. Et show varer typisk mellem 35 – 40 min.

Skræddersyet underholdning er hylemorsom og personlig underholdning, som rammer lige i centrum af jer og som er “once in a lifetime”.
I bliver udfordret og provokeret, men ingen af jeres medarbejdere udsættes for ubehageligheder. Dette er MEGET vigtigt for os!

UNDERHOLDNING MED KANT henvender sig til firmaer og organisationer, som ønsker at underholdning kan mere end traditionel stand-up og musik/komik.